فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

باقری کنی: سکوت برخی دولت‌ها در برابر ترور، پاداش به تروریست‌ها است

باقری کنی: سکوت برخی دولت‌ها در برابر ترور، پاداش به تروریست‌ها است معاون سیاسی وزارت امور خارجه با حضور در منزل شهید صیاد خدایی تصریح کرد: سکوت برخی دولت‌ها در برابر ترور، پاداش به تروریست‌ها است و تا زمانی که تروریست‌ها امید به دریافت پاداش داشته باشند، تروریسم ریشه‌کن نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 24
کد خبر: ۱۳۵۱۱۷

به گزارش راهبردمعاصر، «علی باقری» معاون سیاسی وزارت امور خارجه، شب گذشته (دوشنبه) دوم خرداد ماه با حضور در منزل شهید حسن صیاد خدایی و دیدار با همسر، فرزندان و خانواده این شهید، اظهار داشت: شهادت، سعادتی است که فقط نصیب انسان‌هایی می‌شود که از پیش از این که از جان خود بگذرند، از همه چیز خود گذشته‌اند.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به این که با هر قطره خون شهید که بر زمین ریخته می‌شود، بار مسؤولیت کارگزاران نظام افزایش می‌یابد، افزود: ترور نه‌تن‌ها موجب اخلال در مسیر پیشرفت انقلاب اسلامی نمی‌شود، بلکه خون پاک شهدا، حرکت انقلاب اسلامی در مسیر پیشرفت را شتاب می‌بخشد.

باقری با اشاره به دوگانگی سیاست برخی از دولت‌های غربی در قبال پدیده تروریسم، تصریح کرد: همان اندازه که تروریسم محکوم است، سکوت در برابر ترور هم محکوم است.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه افزود: سکوت برخی دولت‌ها در برابر ترور، پاداش به تروریست‌ها است و تا زمانی که تروریست‌ها امید به دریافت پاداش داشته باشند، تروریسم ریشه‌کن نخواهد شد.

باقری با اشاره به اراده راسخ ایران برای مقابله با تروریسم اظهار داشت: این ترور‌ها هیچ تأثیری بر سیاست ایران در مبارزه همه‌جانبه با تروریسم در منطقه نداشته و بدون تردید سیاست ثبات آفرین، امنیت ساز و ضدتروریسم ایران قوی‌تر از گذشته ادامه خواهد یافت. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار