دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

باقری کنی: سکوت برخی دولت‌ها در برابر ترور، پاداش به تروریست‌ها است

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با حضور در منزل شهید صیاد خدایی تصریح کرد: سکوت برخی دولت‌ها در برابر ترور، پاداش به تروریست‌ها است و تا زمانی که تروریست‌ها امید به دریافت پاداش داشته باشند، تروریسم ریشه‌کن نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 24
کد خبر: ۱۳۵۱۱۷

به گزارش راهبردمعاصر، «علی باقری» معاون سیاسی وزارت امور خارجه، شب گذشته (دوشنبه) دوم خرداد ماه با حضور در منزل شهید حسن صیاد خدایی و دیدار با همسر، فرزندان و خانواده این شهید، اظهار داشت: شهادت، سعادتی است که فقط نصیب انسان‌هایی می‌شود که از پیش از این که از جان خود بگذرند، از همه چیز خود گذشته‌اند.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به این که با هر قطره خون شهید که بر زمین ریخته می‌شود، بار مسؤولیت کارگزاران نظام افزایش می‌یابد، افزود: ترور نه‌تن‌ها موجب اخلال در مسیر پیشرفت انقلاب اسلامی نمی‌شود، بلکه خون پاک شهدا، حرکت انقلاب اسلامی در مسیر پیشرفت را شتاب می‌بخشد.

باقری با اشاره به دوگانگی سیاست برخی از دولت‌های غربی در قبال پدیده تروریسم، تصریح کرد: همان اندازه که تروریسم محکوم است، سکوت در برابر ترور هم محکوم است.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه افزود: سکوت برخی دولت‌ها در برابر ترور، پاداش به تروریست‌ها است و تا زمانی که تروریست‌ها امید به دریافت پاداش داشته باشند، تروریسم ریشه‌کن نخواهد شد.

باقری با اشاره به اراده راسخ ایران برای مقابله با تروریسم اظهار داشت: این ترور‌ها هیچ تأثیری بر سیاست ایران در مبارزه همه‌جانبه با تروریسم در منطقه نداشته و بدون تردید سیاست ثبات آفرین، امنیت ساز و ضدتروریسم ایران قوی‌تر از گذشته ادامه خواهد یافت. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر